PAVILONKERTA HELY MINDENKINEK

RÓLUNK

RÓLUNK

A Hősök tere, az Állatkert és a Széchenyi fürdő ölelésében helyezkedik el a 2017 áprilisában megnyitott, a park aranykorát idéző Pavilon Kert.

Igazi közösségi hely, ahol csinos bokrok sűrűjében, hangulatos teraszon élvezhetitek a jó időt. Hűsítő italokkal, fagyival és olyan tradicionális magyar fogásokkal várunk, mint a rántott hús, lángos vagy a kürtőskalács. Ha egy nyugodt, természet közeli helyre vágysz, ahová szívesen kiülnél a családoddal vagy a barátaiddal, akkor a Pavilon Kertet neked találták ki.

A gasztronómia mellett teret adunk művészeti, kultúrális programoknak is, többek között különböző szabadtéri koncerteknek, zenés esteknek. Várunk sok szeretettel minden kikapcsolódni, szórakozni vágyót ebben a festői környezetben.

Pavilon Kert-a hely mindenkinek!

GASZTRONÓMIA

Szabad ég alatt pihenhetsz a családoddal és a barátokkal, minőségi magyar borokkal, koktélokkal, üdítőkkel, a Buja Disznó(k) malacságaival, kürtőskalács különlegességekkel, kézműves fagyival és ínycsiklandó lángosokkal.

LIGETI LÁNGOS

Tradicionális krumplis lángos, házi szörpök és egyéb finomságok a város zöld szívében.

Hadd kalauzoljunk el egy olyan helyre, amit nyáron nem érdemes kihagyni a Városliget egyik legrégebbi épületében!

H-V:11.00-19.00

ligetilangos.hu

BUJA DISZNÓ-K

Kóstold meg Bíró Lajos legendás disznóságait a Városligetben! A Séf és csapata tökélyre fejlesztette a klasszikus vasárnapi ebéd egyik elengedhetetlen fogását! Az aranybarnára sült, roppanós bundájú rántott húsoké a főszerep a Pavilon Kertben.

Finom, kiadós fogások nem csak vasárnapra!

V-Cs: 11.00-19.00
P-SZ: 11.00-21.00

bujadisznok.hu

PAVILON BÁR

Ne habozz és látogass meg minket a Pavilon Bárban, ha egy nyugodt, természet közeli helyre vágysz, ahova szívesen beülnél egy finom kávéra vagy meginnál egy frissítő koktélt.

A Városliget ősfáival ölelt árnyas teraszunkon élvezhetitek a jó időt és a finom italokat!

V-SZ:11.00-20.00
CS-P-SZ: 11.00-22.00

ITALLAP

KATÓ NÉNI FINOMSÁGAI

A Pavilon Kertben az édességekért Kató néni felel. A kürtőskalácsozóban folyamatosan forognak a kelt tészták a sütőben.
A hagyományos ízek mellett különlegességek is készülnek. Biztosan nem bánjátok meg, ha a fagyival töltött verziót kóstoljátok!

H-V:9.00-20.00

katonenifinomsagai.hu

PROGRAMOK


A gasztronómia mellett teret adunk művészeti, kultúrális programoknak is, többek között különböző szabadtéri koncerteknek, zenés esteknek. Az eseményeinken a zene mellett az építészet, a képzőművészet és a népművészet kerül középpontba.

Várunk sok szeretettel minden kikapcsolódni, szórakozni vágyót ebben a festői környezetben.

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK

RENDEZVÉNYEK

Ünnepeljetek nálunk a szabadban!

A lenyűgöző zöld környezet és a város közelsége tökéletes helyszín egy csapatépítőhöz, kötetlen együttléthez, a csapat összerázásához.

KÖVESS MINKET

Közösségi oldalainkon tájékozódhatsz mindennapjainkról, rendezvényeinkről.

  • 1146 Budapest, Állatkerti krt 3.
  • +36 20 242 0245
  • hello.pavilon@gmail.com
contact